O nama

Upoznajte SHADOWS! Distribucija i uvoz najkvalitetnijih štamparskih materijala.

Dobro došli u SHADOWS

SHADOWS pored uvoza najkvalitetnijih materijala za štamparsku industriju, poznat je i po kvalitetnoj i stručnoj podršci u pravilnoj primeni grafičkih materijala.

SHADOWS office

Privredno društvo SHADOWS d.o.o. osnovano je 1991. godine. Danas, na srpskom tržištu, ova kompanija predstavlja lidera u nabavci i prodaji grafičkog repromaterijala i ostalih pratećih materijala.

SHADOWS quality je brend koji je prepoznat na tržištu zahvaljujući profesionalnosti svojih zaposlenih i njihovoj pažnji usmerenoj ka tehničkoj podršci kupcima.

Razlog kvaliteta poslovanja je i pažljiv odabir onih partnera čija roba se distribuira. SHADOWS ima ugovore isključivo sa renomiranim svetskim i evropskim proizvođačima čiji proizvodi su se već pokazali kao vrhunski u primeni. O ovome svedoče brojni zadovoljni klijenti.

SHADOWS d.o.o. je ovlašćeni distributer navedenih brendova za teritoriju Srbije, Makedonije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine.

Pouzdanost i partnerski pristup omogućili su kompaniji SHADOWS dugogodišnju saradnju sa velikim brojem zadovoljnih kupaca. To su gotovo sve značajne kompanije u ovoj oblasti: Color print, Kolor pres, Grafostil, Avala Ada, Lion pack group, Bosis, Politika...

Redovnim kontaktima i razmenom znanja sa inostranim partnerima ali i posetama međunarodnim sajmovima zaposleni stiču nova saznanja u ovoj izuzetno dinamičnoj oblasti. Kontinuirano ulaganje u obrazovanje svog kadra prioritet je kompanije SHADOWS.

Kompanija SHADOWS s ponosom predstavlja svoj poslovno-magacinski objekat, koji ispunjava sve najsavremenije standarde i propise koji regulišu rad sa grafičkim materijalima. U njegovoj izgradnji učestvovali su svi zaposleni. Poslovno-magacinski objekat kompanije SHADOWS je u blizini svih važnih saobraćajnica, što mu omogućava odličnu saobraćajnu povezanost i u velikoj meri olakšava transport robe. Pored dobre strateške pozicije, efikasnosti dostave proizvoda kupcu doprinosi i vrhunska tehnologija, obučeni magacinski radnici i sopstveni vozni park.

Tehnička podrška o pravilnoj primeni grafičkih materijala je, između ostalog, to po čemu je SHADOWS posebno poznat na tržištu. Time se postiže štampa visokog kvaliteta koja je neophodna vrhunskom proizvodu, a sve to uz ekonomičnost u primeni materijala.

Vi štampate mi garantujemo kvalitet!

SHADOWS - Proizvodi

SHADOWS Partneri

SHADOWS u saradnji sa svojim partnerima snabdeva tržišta i u regionu. Ovlašćeni smo distributer navedenih brendova za teritoriju Srbije, Makedonije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine.
toyo
fuji
gnu
imex
printec
pavan
actega
ss
kruse
swis
radior
brenntag
biographic
gve
trelleborg
derposa
policrom
kinyo
Isporučujemo najkvalitetnije proizvode za štamparsku industriju. Čuvamo najviši kvalitet našeg i vašeg poslovanja.

SHADOWS - Kontakt

  Popova bara Nova 2,Br. 1
Borča, 11211 Beograd, Srbija


  +381 11 63 01 695
+381 11 63 01 696
+381 11 63 01 697
+381 11 63 01 698

 Radno vreme: 08:00 - 16:00 h
 Subotom: 09:00 - 13:00 h

SHADOWS - O nama
SHADOWS

SHADOWS d.o.o. - Lider u nabavci i prodaji grafičkog repromaterijala i ostalih pratećih materijala na srpskom tržištu.

   BUDIMO U KONTAKTU